Keittiötuotteet

Villeroy & Boch

Huippulaadukasta kansainvälistä pöydänkattausmuotia ja suosittuja klassikoita. Upeita astiastoja ja kauniita sisustustuotteita.

Marimekko

Marimekko on suomalainen designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Laadukkaat astiat sopivat hyvin skandinaaviseen makuun ja luovat tyyliä kattaukseen. Marimekon astiat ovat myös loistava lahja designia arvostavalle.

Arabia

Arabia on modernin suomalaisen muotoilun edelläkävijä, jonka tuotevalikoiman muodostavat suositut astiasarjat kattaukseen ja ruoanvalmistukseen. Arvostettuja Arabia-tuotteita määrittävät ajaton kauneus, laadukkuus ja käytännöllisyys.

Iittala

Iittalan tuotteiden muoto, toimivuus ja laatu ovat huolellisesti harkittuja. Tuotteiden sisältämä kirkas ajatus on luonut tuotteista kestäviä ja innoittanut käyttäjiään arkipäivän haasteisiin. Olipa kyseessä sitten metalli, puu posliini tai lasi, Iittalan muotoillut esineet mahdollistavat tämän päivän arjen.

Upeat suomalaiset design-ikonit, jotka edustavat skandinaavista muotoilua ja ajattomuudellaan vastustavat kertakäyttökulttuuria.

Hackman

Hackman on Pohjoismaiden johtava aterinten toimittaja. Hackman tekee ruokailusta miellyttävää tarjoamalla toimivia ja korkealaatuisia keittiövälineitä.

Opa

Keitto- ja paistoastioiden korkea laatutaso, ammattitaito ja erityisosaaminen ovat näkyneet Opan tuotteissa koko sen historian ajan. Vuosikymmenien ammattitaito aktiivinen tuotekehitys, sekä yhteistyö tunnettujen taitelijoiden ja suunnittelijoiden kanssa ovat tehneet Opasta tunnetun tuotemerkin.

Schott Zwiesel

Maailmankuulut lasistot, jotka ovat uudenlaista kristallilasimateriaalia Tritanin™. Sillä on ominaisuuksia, joista aiemmin saattoi vain uneksia. Se on kovempaa ja säihkyvämpää ja se on äärettömän kirkas. Schott Zwiesel on patentoinut tämän korkealuokkaisen lasin.

Riedel

Riedelin filosofia on muotoilla lasit korostamaan viinien parhaita ominaisuuksia eli ne edustavat lasin ja viinin täydellistä harmoniaa.

Tasapaino, keveys ja hienostuneisuus ovat Riedelin tunnusmerkkejä. Nyt viiniasiantuntijat pitävät viinilasin merkitystä viinin nauttimisessa jopa yhtä tärkeänä kuin viinin tarjoilulämpötilaa.

Nachtmann

Näyttävät ja laadukkaat saksalaiset kristallituotteet, lähes kahdensadan vuoden ammattitaidolla.

Wüsthof

Valikoima hienoimpia keittiöveitsiä. Wüsthof-veitset ovat yhdestä kappaleesta taottuja kestäviä ja helppohoitoisia huippuveitsiä. Materiaalina on käytetty molybdeeni-kromi-vanadiini-teräs sekoitusta.

Veitsillä on elinikäinen takuu.

Victorinox

Sveitsiläinen Victorinox on Euroopan suurin keittiö- ja ammattiveitsien valmistaja. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään partaveitsen teräviksi. Veitset ovat voittaneet useita keittiöveitsivertailuja. Veitsillä on elinikäinen takuu.

Eva Solo

Eva Solo -tuotteissa yhdistyvät houkutteleva ulkomuoto, uudet ajatukset, käytännöllisyys, vahva visuaalisuus ja laadukkaat materiaalit.

Jokainen malliston tuote on suunniteltu valloittavaksi oman alansa funktionaaliseksi tähdeksi. Eva Solon tuotteet ovat saaneet lukuisia designpalkintoa.

Stelton

Steltonin tuotteet ovat tunnettuja pelkistetystä skandinaavisesta designista, kauneudestaan ja käytännöllisyydestä. Steltonin termoskannusta on muodostunut skandinaavisen muotoilun klassikko ja on yhä edelleen yrityksen myydyin tuote. Steltonin valikoimasta löydät tuotteet sisustukseen ja keittiöön.

Peugeot

Laadukkaat pippurimyllyt, joiden koneistolla elinikäinen takuu, vastajauhetulla pippurilla loihdit ruokiin omaa luokkaansa olevat aromit.

Dualit

Klassinen design yhdistettynä korkeaan laatuun on tehnyt Dualit-tuotteista laatutietoisten ihmisten suosikkimerkin. Dualit-tuotteita on helppo yhdistellä ajattoman designin vuoksi keskenään ja muun keittiön sisustuksen kanssa.

Sekä monet muut alan parhaat brändit laajasta valikoimastamme, tervetuloa!