Tuotemerkit

Lue lisää suosituimmista tuotemerkeistämme!

Keittiötuotteet

Villeroy & Boch

Huippulaadukasta kansainvälistä pöydänkattausmuotia ja suosittuja klassikoita. Upeita astiastoja ja kauniita sisustustuotteita.

Marimekko

Marimekko on suomalainen designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Laadukkaat astiat sopivat hyvin skandinaaviseen makuun ja luovat tyyliä kattaukseen. Marimekon astiat ovat myös loistava lahja designia arvostavalle.

Arabia

Arabia on modernin suomalaisen muotoilun edelläkävijä, jonka tuotevalikoiman muodostavat suositut astiasarjat kattaukseen ja ruoanvalmistukseen. Arvostettuja Arabia-tuotteita määrittävät ajaton kauneus, laadukkuus ja käytännöllisyys.

Iittala

Iittalan tuotteiden muoto, toimivuus ja laatu ovat huolellisesti harkittuja. Tuotteiden sisältämä kirkas ajatus on luonut tuotteista kestäviä ja innoittanut käyttäjiään arkipäivän haasteisiin. Olipa kyseessä sitten metalli, puu posliini tai lasi, Iittalan muotoillut esineet mahdollistavat tämän päivän arjen.

Upeat suomalaiset design-ikonit, jotka edustavat skandinaavista muotoilua ja ajattomuudellaan vastustavat kertakäyttökulttuuria.

Hackman

Hackman on Pohjoismaiden johtava aterinten toimittaja. Hackman tekee ruokailusta miellyttävää tarjoamalla toimivia ja korkealaatuisia keittiövälineitä.

Opa

Keitto- ja paistoastioiden korkea laatutaso, ammattitaito ja erityisosaaminen ovat näkyneet Opan tuotteissa koko sen historian ajan. Vuosikymmenien ammattitaito aktiivinen tuotekehitys, sekä yhteistyö tunnettujen taitelijoiden ja suunnittelijoiden kanssa ovat tehneet Opasta tunnetun tuotemerkin.

Schott Zwiesel

Maailmankuulut lasistot, jotka ovat uudenlaista kristallilasimateriaalia Tritanin™. Sillä on ominaisuuksia, joista aiemmin saattoi vain uneksia. Se on kovempaa ja säihkyvämpää ja se on äärettömän kirkas. Schott Zwiesel on patentoinut tämän korkealuokkaisen lasin.

Riedel

Riedelin filosofia on muotoilla lasit korostamaan viinien parhaita ominaisuuksia eli ne edustavat lasin ja viinin täydellistä harmoniaa.

Tasapaino, keveys ja hienostuneisuus ovat Riedelin tunnusmerkkejä. Nyt viiniasiantuntijat pitävät viinilasin merkitystä viinin nauttimisessa jopa yhtä tärkeänä kuin viinin tarjoilulämpötilaa.

Nachtmann

Näyttävät ja laadukkaat saksalaiset kristallituotteet, lähes kahdensadan vuoden ammattitaidolla.

Wüsthof

Valikoima hienoimpia keittiöveitsiä. Wüsthof-veitset ovat yhdestä kappaleesta taottuja kestäviä ja helppohoitoisia huippuveitsiä. Materiaalina on käytetty molybdeeni-kromi-vanadiini-teräs sekoitusta.

Veitsillä on elinikäinen takuu.

Victorinox

Sveitsiläinen Victorinox on Euroopan suurin keittiö- ja ammattiveitsien valmistaja. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään partaveitsen teräviksi. Veitset ovat voittaneet useita keittiöveitsivertailuja. Veitsillä on elinikäinen takuu.

Eva Solo

Eva Solo -tuotteissa yhdistyvät houkutteleva ulkomuoto, uudet ajatukset, käytännöllisyys, vahva visuaalisuus ja laadukkaat materiaalit.

Jokainen malliston tuote on suunniteltu valloittavaksi oman alansa funktionaaliseksi tähdeksi. Eva Solon tuotteet ovat saaneet lukuisia designpalkintoa.

Stelton

Steltonin tuotteet ovat tunnettuja pelkistetystä skandinaavisesta designista, kauneudestaan ja käytännöllisyydestä. Steltonin termoskannusta on muodostunut skandinaavisen muotoilun klassikko ja on yhä edelleen yrityksen myydyin tuote. Steltonin valikoimasta löydät tuotteet sisustukseen ja keittiöön.

Peugeot

Laadukkaat pippurimyllyt, joiden koneistolla elinikäinen takuu, vastajauhetulla pippurilla loihdit ruokiin omaa luokkaansa olevat aromit.

Dualit

Klassinen design yhdistettynä korkeaan laatuun on tehnyt Dualit-tuotteista laatutietoisten ihmisten suosikkimerkin. Dualit-tuotteita on helppo yhdistellä ajattoman designin vuoksi keskenään ja muun keittiön sisustuksen kanssa.

Sisustustuotteet

Alessi

Alessi on italialainen muotoilusyritys, joka on aina ollut trendien edelläkävijä.  Useat Alessin tuotteet ovat muodostuneet klassikoiksi. Moderni design yhdistyy kauniin muotoilun, korkean laadun ja toiminnallisuuden kanssa. Alessia pidetään yhtenä maailman johtavista sisustus-, astia- ja keittiötuotevalmistajista.

Aarikka

Suomalaiset tyylikkäät sisustuksen klassikkotuotteet. Ajattomat lahjaesineet.

Nounou Design

Nounou Design on suomalaisen tunnetun suunnittelijan ja lasitaiteilijan Anu Penttisen yritys, joka on erikoistunut käsinpuhallettuihin ja uniikkeihin taidelaseihin.

Anu Penttisen töille on ominaista vahva väri- ja kuviokombinaatio sekä lasinpuhallustekniikka. Vahvoine kontrasteineen ne luovat selkeän ja tunnistettavan muotokielen.

Rosina Wachtmeister

Kissa-figuurit ja kissa-aiheiset koriste-esineet ovat saavuttaneet kaikkialla suuren suosion. Taiteelliset kissat riemastuttavat myös mukeissa ja kynttilälyhdyissä.

Orrefors

Ruotsalainen Orrefors tunnetaan ympäri maailmaa uniikeista lasitöistään, taidelaseistaan ja arjen lasituotteistaan, joita leimaa ajaton kauneus.

Mats Jonasson 

Kristallisissa lasifiguureissa yhdistyvät luonto, mielikuvitus sekä ammattitaito käsitellä lasia.

Umbra

Umbra on maailman johtava trendikkäiden ja kohtuuhintaisten kodin design-tuotteiden valmistaja.
Valikoimasta löytyy tuotteita keittiöön, kylpyhuoneeseen, säilytykseen ja sisustukseen.

Lasten tuotteet

Meiltä löydät persoonalliset lelut ja lasten astiat laajasta valikoimastamme.
Kestävät puulelut, upeat peltiautot ja lasta kehittävät lelut ja pelit.

Haluamme tarjota myös lapsille laadukkaita ja turvallisia tuotteita, jotka erottuvat edukseen ja tarjoavat lapsille mukavia leikkihetkiä. Tervetuloa tutustumaan ihastuttavaan lastenmaailmaamme.

Leivontatuotteet

Laajasta valikoimastamme löydät kaikki tarvikkeet leivontaan ja juhlien järjestämiseen.
Edustamme useita tunnettuja leivontatarvikevalmistajia, meiltä sokerimassat, värit, kakunkoristeet, koristelutarvikkeet, muotit, jne.

Tervetuloa tutustumaan herkkusuiden maailmaan!

Sekä monet muut alan parhaat brändit laajasta valikoimastamme, tervetuloa!