Laadukkaat tuotteet kotiin ja lahjaksi

Laajasta valikoimastamme löydät kaikki tarvikkeet ruoanlaittoon, leivontaan ja kattaukseen, sekä piensisustustuotteet ja persoonalliset lastentuotteet ystävällisen palvelun kera.

Kaikki suosituimmat tuotemerkit

Valikoimastamme löytyy noin 10 000 tuotetta!

Keittiötuotteet
Meiltä löydät myös erikoiskeittiövälineet ja huippuveitset alan parhailta keittiötarvikebrändeiltä, tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme.
Sisustustuotteet
Valikoimassamme paljon upeita piensisustustuotteita, designtuotteita, taidelasia, valaisimia, kelloja, jne. Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme.
Lasten tuotteet
Meiltä löydät persoonalliset lelut ja lasten astiat laajasta valikoimastamme. Kestävät puulelut, upeat peltiautot ja lasta kehittävät lelut ja pelit. Haluamme tarjota myös lapsille laadukkaita ja turvallisia tuotteita, jotka erottuvat edukseen ja tarjoavat lapsille mukavia leikkihetkiä. Tervetuloa tutustumaan ihastuttavaan lastenmaailmaamme.
Leivontatuotteet
Laajasta valikoimastamme löydät kaikki tarvikkeet leivontaan ja juhlien järjestämiseen. Edustamme useita tunnettuja leivontatarvikevalmistajia, meiltä sokerimassat, värit, kakunkoristeet, koristelutarvikkeet, muotit, jne. Tervetuloa tutustumaan herkkusuiden maailmaan!
Previous
Next

Pohditko miten valurauta tai kristallilasi puhdistetaan?